nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

20 september 2017

5 oktober: Staking

5 oktober: Staking

Op donderdag 5 oktober is de landelijke staking in het basisonderwijs. Ook onze school zal dan dicht zijn. Ouders zijn hier vorige week over geïnformeerd. Op 12 september heeft de overkoepelende organisatie, die tot de staking heeft uitgeroepen, een brief verstuurd aan de politiek Ultimatumbrief-12-september

Wij onderstrepen als team nadrukkelijk de doelen van deze actie/stakingsdag. Ik begrijp dat dit voor u mogelijk extra overlast bezorgt.
Mocht u hierover nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

 

De Week van de Pauzehap

De Week van de Pauzehap

Van 25 t/m 29 september is het 'de Week van de Pauzehap', het lesprogramma van 'Ik eet het beter'. In deze week wordt extra aandacht besteed aan een gezond tussendoortje tijdens de ochtendpauze. Het is wel verstandig dat de kinderen ook zelf iets meenemen voor de ochtendpauze. Onze school doet hieraan mee voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8.

 

Schoolplein anders ?

HERHAALDE OPROEP: Schoolplein anders ?

Onze school heeft een groot schoolplein en de kinderen hebben veel ruimte om te spelen. Ook gebruiken we regelmatig het grote sportveld. SOB en team zouden met een kleine projectgroep willen nadenken wat we nog verder aan het schoolplein kunnen verbeteren. Om het spelen nog leuker te maken. Heeft u ideeën of wilt u meedenken over het schoolplein, geeft u zich op via bongerd@leerplein055.nl

De verwachting is dat we een aantal keren ’s avonds bij elkaar komen om een plan te bedenken. De SOB heeft wat geld gereserveerd hiervoor en we willen kijken welke subsidies er mogelijk zijn.

 

 

Nieuws van het kinderdagverblijf

Nieuws van het kinderdagverblijf

Vorige week hadden we een feestje van Max, hij is 2 jaar geworden. Dinsdag hebben we de verjaardag van Isabeau gevierd, zij is 3 jaar geworden. En we hebben een kwarktaart gemaakt. Lars en Joshua hebben samen de bodem gemaakt en deze in de taartvorm aangedrukt met een lepel. Aaron, Isabeau en Norah hebben samen de taartmix gemaakt.

's Middags hebben we heerlijk van de taart gesnoept!

 Groetjes Karin en Heleen

 

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

SEPTEMBER

 

 

22

Fien (2011)

3

22

Laura (2007)

7a

25

Joris (2011)

3

25

Thijmen (2012)

1/2A

26

Ivar (2009)

5

29

Joey (2008)

6

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055