Buitenschoolse opvang (VSO en BSO)

Doomijn Kinderopvang en De Bongerd vormen samen Sterrenschool De Bongerd. We vormen één team waarbij we ons personeel zoveel als mogelijk inzetten binnen zowel onderwijs als opvang. Op die manier werken we aan een natuurlijke overgang voor de kinderen tussen opvang en onderwijs.

Voorschoolse opvang

U kunt bij ons gebruik maken van voorschoolse opvang (vso). Uw kind is welkom vanaf 07.30 uur en wordt op tijd in de groep gebracht.

Buitenschoolse opvang

Na een volle schooldag kunnen de kinderen op ontdekking in de bso. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen. De kinderen krijgen de ruimte en vinden altijd een nieuwe uitdaging. De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden.

Doomijn Kinderopvang werkt met thema’s, herkenbaar van school. De leidsters en kinderen gaan samen op pad in de stad en de natuur of vermaken zich in aangrenzende schoolgebouwen. Alles in overleg met de kinderen. Want zij maken hun eigen dag. Op de woensdagen en vrijdagen gaan we samen naar Adventure bso De Maten.

De openingstijden vindt u op de website van bso De Bongerd.

Voor tarieven en informatie kunt u contact opnemen met Doomijn Kinderopvang, telefonisch (038) 421 45 21 of via de website van Doomijn.