nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

28 maart 2018

Morgen eitje mee

Morgen een eitje mee

Nog even een herinnering.
Morgen moeten alle kinderen een hardgekookt eitje mee naar school nemen voor de eitje tik wedstrijd.
We gaan vanwege de kou niet picknicken in het park maar gewoon lekker op school. De picknickkleden mogen morgen aan de leerkrachten worden gegeven.
Vrijdag is iedereen lekker vrij en kan het lange Paasweekend beginnen. We wensen iedereen fijne dagen.

De Grote Rekendag

De Grote Rekendag

Vandaag deden wij als school weer mee aan De Grote Rekendag. Met dit jaar als thema 'de school als pakhuis'. Wat was het een leerzame en leuke ochtend. De dag begon in de hal voor de gezamenlijke opening. Iedere groep had twee dozen versierd en daarvan maakten we met elkaar een toren. Er kwam een mooie slogan tevoorschijn, te zien op deze foto. Daarna zijn alle kinderen hard aan het werk gegaan. Wat was het mooi om iedereen zo enthousiast aan het werk te zien. Er zijn veel foto's te bewonderen in het fotoalbum op de website. Iedereen die geholpen heeft: bedankt!

Kunstcircuit:

Kunstcircuit:

Voor groep 1 t/m 4 is het nieuwe kunstcircuit gepland op 4, 11, 18 en 25 april van 11.15 tot 12.15 uur. U kunt zich weer opgeven bij de juf als u wilt helpen bij beeldende-kunst-activiteiten met als thema ‘wat een verbeelding’

Voor groep 5 t/m 8 zijn de data 6, 13 en 20 april op de vrijdagmiddag. Ook hier is hulp altijd van harte welkom.

Ouderavond Sterrenschoolontwikkeling

Ouderavond Sterrenschoolontwikkeling

Om alvast in uw agenda vast te leggen, want hij staat niet op de jaarkalender: een ouderavond over onze sterrenschoolontwikkeling. Het programma volgt later maar de datum staat vast: dinsdag 24 april!

DOEKOE-actie

DOEKOE-actie

Een ouder mailde ons...
N.a.v. jullie oproep in de nieuwsflits, dacht ik.... tja roep familie en vrienden op, maar die heb ik hier niet in Apeldoorn.... Maar alles voor het goede doel.
Ik ben zelf met mijn dochter (1/2A) naar de Coöp geweest, heb zelf voor veel geld boodschappen gedaan en ook zielig gedaan tegen de mensen voor mij die de munten niet perse hoefden. Ik kreeg er heel veel. En dat was maar goed ook, want De Bongerd stond ver onder de rest van de scholen....
Mijn dochter heeft er hele stapels in gegooid en ik heb hier wat leuke foto's van gemaakt.
Groet, een trotse moeder

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Het is bijna Pasen. Wij zijn al een tijdje bezig met activiteiten die hierop aansluiten. We hebben maandag weer kleibakjes gemaakt en hier kuikens en een veertje in gelegd. De andere bakjes, die we vorige week hadden gemaakt, waren helaas kapot gegaan. Nu een nieuwe poging en nadat ze hard waren geworden op de verwarming konden ze mee naar huis. Dan staan ze met Pasen misschien wel thuis op tafel. Ook koken we deze week eieren bij het eten. Voor wie wil is er een lekker eitje. Ook mogen de Paashaas mutsen weer mee naar huis deze week. Voor iedereen alvast een fijne Pasen!

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

APRIL

 

Groep

1

Ayham   (2012)

1/2A

6

Ethan   (2006)

7a

8

Efkan   (2008)

5

9

Farell   (2013)

1/2B

9

Bram   (2013)

1/2B

 

Op 29 maart wordt Jack 4 jaar. Fijne verjaardag en welkom in groep 1/2 B.

 

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055