Collega’s die vertrekken èn komen

woensdag 20 juni 2018

Meester Tom (groep 5) heeft om persoonlijke reden besloten na de zomervakantie op de Eendracht te gaan werken. Hij zal vanaf volgende week zich daar gaan inwerken.  Voor onze school betekent het dat hij volgende week woensdag van de klas afscheid zal nemen en ouders hebben na schooltijd gelegenheid van hem afscheid te nemen.

Juf Malou (groep 1/2a) gaat na de zomervakantie op het Woudhuis werken, maar zij blijft nog tot de laatste dag bij ons werken.

Juf Carleen (groep 1/2a) gaat na de zomervakantie ook op een andere Leerpleinschool werken, op dit ogenblik is nog niet bekend welke school dat gaat worden.

Juf Karin komt na de vakantie ook niet terug. Ook zij gaat op zoek naar een andere school.

Juf Liliane (ondersteuning groep 5) komt ook na de zomervakantie niet terug en is op dit ogenblik op zoek naar een andere school/werk.

Juf Melissa (ondersteuning groep 5 en 6/7)komt ook na de zomervakantie niet terug en is op dit ogenblik op zoek naar een andere school/werk.

In unit 2 (groep 4/5/6) komt na de vakantie juf Anne-Mai van Hoek werken. Zij is langere tijd invaller bij Leerplein en werkt op dit moment op de Kopermolen in Klarenbeek. Wij zijn heel blij met haar komst en zien in haar een prima aanwinst voor onze school. Zij komt in de vaste formatie van de school.

Delen via