nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

29 augustus 2018

Volle hal

Volle hal

Afgelopen maandag zijn we goed gestart. Fluitend gingen de kinderen naar binnen en het was wel even vol in de hal. We hebben gekozen voor een nieuwe inrichting van de hal en dat was dus nog wel even passen en meten. En uiteraard wilden alle ouders ook mee naar binnen, zo'n eerste schooldag. Wij verwachten dat er de komende weken wel steeds minder ouders mee naar binnen zullen gaan en dat is ook goed, dan is er meer ruimte en kinderen kunnen, zeker de oudere kinderen kunnen het allemaal ook heel goed zelf.   Zelf denken we ook nog na om de hal zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken en er zal dus nog wel het e.e.a. veranderen.

 

Back-to-school-party

Back-to-school-party

Vrijdag 31 augustus is de BACK-TO-SCHOOL-PARTY. Ouders, kinderen en teamleden zijn van harte welkom van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Er is een springkussen voor de onderbouw en de bovenbouw en we vragen aan alle ouders hun kinderen hierbij te begeleiden.

 

 

Jaarverslag 2017-2018

Jaarverslag 2017-2018

Het jaarverslag is ons verantwoordingsdocument over het schooljaar 2017-2018 aan ouders, kinderen en alle anderen die bij onze school betrokken zijn. Het geeft een beeld van de belangrijkste ontwikkelingen, opbrengsten en activiteiten van het afgelopen schooljaar. Mocht u naar aanleiding van dit jaarverslag vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag van u. U vindt het jaarverslag hier Jaarverslag 2017-2018

 

Bewegingsonderwijs

Bewegingsonderwijs

Dit jaar zijn de lessen bewegingsonderwijs als volgt:

Dinsdagmorgen: basisgroepen ijsvogel en bosuil

Dinsdagmorgen: 'groep 3'-kinderen

Dinsdagmiddag: basisgroep Goudvink

Woensdagmiddag: basisgroep Wielewaal

 

Podeshow unit 2

Podeshow unit 2

Op de jaarkalender vindt u de podeshows van alle groepen. De podeshows van unit 2 staan er echter nog niet op. De collega's willen nog even een goede afweging maken of ze er twee (per basisgroep) of 3 (per leerjaar) willen doen. Voor de herfstvakantie zijn ze daar uit, zodat u ruim op tijd de data hoort.

 

Privacy

Privacy

Maandag hebben alle kinderen een calamiteitenformulier meegekregen. Op de achterzijde kunt u aangeven op welke manier wij als school met beeldmateriaal van uw kind dienen om te gaan. Meer hierover vindt u op onze site privacy.  Kunt u ervoor zorgen dat het formulier deze week weer op school is?

 

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Tijdens de kring komen de verhalen vanzelf. De kinderen vertellen over wat ze hebben gedaan en gezien. Ook zijn er kinderen in de vakantie gezellig naar het Kdv gekomen. Hier zijn allemaal leuke activiteiten gedaan. Naar de kinderboerderij, taarten maken, buiten onze voeten verven en er is veel met water gespeeld. We zijn nu begonnen met het thema terug naar school/Kdv. We hebben deze week al rugzakken geverfd met daarin een koekje, broodtrommel, drinken etc. Deze mochten we proberen zelf uit te knippen. Leuk om dit ook samen te oefenen! Ook zijn er nieuwe kinderen die komen spelen bij ons: welkom Talya, Benyamin en Selman! Veel speelplezier.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

AUGUSTUS

 

Groep

29

Finn   (2007)

Bosuil

30

Djora   (2007)

Bosuil

30

Esmee   (2009)

Wielewaal

31

Fenna   (2012)

Pimpelmees

SEPTEMBER

 

 

1

Tarah   (2009)

Wielewaal

3

Vera   (2008)

Bosuil

5

Indy   (2008)

Bosuil

7

Mitchel   (2010)

Goudvink

8

Tijn   (2011)

Goudvink

9

Luuk   (2012)

Pimpelmees

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055