nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

21 februari 2018

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Afgelopen donderdag hebben we het afscheidsfeestje van Norah gevierd. Ze is nu 4 jaar en gaat naar groep 1. We gaan je missen Norah, gelukkig zien we je nog binnen school en op de bso. We zijn verder gegaan met het thema beroepen. We hebben het gehad over de brandweer, de schilder en de bouwvakker. We metselen huizen van papier, verven met onze vingers een vuurtje die de brandweer gaat blussen en schilderen als echte schilders met een verfroller. Verder gingen we weer veel naar buiten waar we druk konden vegen, fietsen en waar we onze energie kwijt kunnen. Ook zijn we begonnen de groep al een beetje in de paas stemming te brengen. Hier gaan we, naast het thema familie, na de vakantie mee verder.

Peuter-kleutergroep

Peuter-kleutergroep

We zijn nu een paar weken op weg met de peuter kleutergroep. We merken dat het steeds meer gaat wennen. De kleuters komen steeds meer bij juf Karin en de peuters bij juf Jolien. Het is ook erg leuk om te zien dat ze allemaal samen spelen en elkaar helpen of positief verbeteren. Gisteren was er een kraamhulp van bureau 'de kraamvogel' die een workshop kwam geven. Samen luisterden we eerst naar een boekje, die de kraamhulp aan ons voorlas. Daarna liet ze zien wat de kraamhulp zoal doet. Zodat de kinderen dit daarna zelf ook konden proberen. De baby's werden in bad gedaan, afgedroogd, schone luier om etc. Leuk om te zien dat de peuters en kleuters samenwerkten. Na afloop kregen alle kinderen een diploma. Foto's van deze workshop zijn te bewonderen op de groepspagina's van de kleuters.

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Volgende week is het vakantie en kunt u hopelijk ook genieten van een paar vrije dagen. Maandag 5 maart zijn we er weer allemaal.

xx Groep 1 t/m 4: vrij

Groep 1 t/m 4: vrij

Komende vrijdag zijn alle kinderen van de groepen 1 t/m 4 vrij (zie jaarkalender).

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

FEBRUARI

 

Groep

21

Jent   (2013)

1/2B

MAART

 

 

1

Jasper   (2010)

4

2

Dylan   (2006)

8

6

Lara   (2009)

4

9

Ruth   (2008)

6

13

Danny   (2013)

1/2A

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

Vince wordt 22 februari 4 jaar en start dan bij ons in groep 1/2A

Nora wordt 3 maart 4 jaar en start ook bij ons in groep 1/2A

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055