Zomer in groep 1/2 B

dinsdag 27 juni 2017


 

 

De laatste week: Deze week staat in het teken van afscheid nemen. Van de klas, van elkaar, van Juf Agnes , de kringklaarzetters en de klassenmoeders. Het waren drie leuke en bijzondere dagen. Op dinsdag kwam juf Agnes bij ons in de klas voor een kimspel, met allemaal plaatjes die met haar te maken hadden. Het was nog best lastig voor de juf 😉 We gaven haar een rapport met mooie tekeningen en verhaaltjes en we kregen van haar een leuk kikkertje en een snoepsleutel. Bedankt juf, we vonden het erg gezellig dat je bij ons in de klas was! In de middag keken we bij Juf Linda een film want zij is helaas ook voor het laatst bij ons, succes op je nieuwe scholen juf. Woensdag was het dan zover, het moment waar de oudste kleuters zo naar uit hadden gekeken, de poort. De hele ochtend vroegen ze “wanneer mogen we nou?”. Swen en Mack hadden daarom maar vast in de Edralud een poort gemaakt! Tussendoor hebben we ook nog in gemengde groepen door de hele school canvassen beschilderd die prachtig zijn geworden. Na de vakantie kunt u die bewonderen. Om 12.00 was het dan eindelijk zover, de poort! Wat stonden er veel papa’s en mama’s en opa’s en oma’s. Een speciaal moment, slim die zonnebrillen 😉 Voor juf ook altijd een bijzonder moment. We hebben toen ook afscheid genomen van Natascha en Claudia want die zijn volgend jaar geen klassenmoeder meer. BEdankt voor alles, we zijn jullie dankbaar! Daarna was het tijd voor een gezellig afscheidsfeestje met de oudste kleuters. We hadden een picknick, deden een letterspel en tot slot een cadeautje en een ijsje. Het was erg gezellig! Ik wil iedereen bedanken voor de super leuke en lieve cadeaus en mooie woorden! Hele fijne vakantie allemaal en tot in augustus!

Dinsdag 27 juni: Vandaag trakteerde Ilyas vanwege het suikerfeest, bedankt hoor. We hebben terwijl we ervan smulden een Koekeloere gekeken over het suikerfeest en de Ramadan. Daimian Orion kwam een dagje kijken, hij komt van een andere school en start na de zomervakantie bij ons. Welkom! Vandaag nam Juf Leonie afscheid, bedankt voor alles juf en veel succes op je volgende school. We vonden het fijn dat je er was. We hebben spelletjes gespeeld, juf trakteerde op cake die de kinderen zelf mochten versieren en wij gaven haar natuurlijk ons zelfgemaakte cadeau. Dag juf!

Maandag 26 juni: Na alle weekendverhalen trakteerde Seren ons allemaal, vanwege het Suikerfeest. Het zag er feestelijk uit. Bedankt Seren. Bobbie had het hele weekend bij Tijn geslapen, ze hadden het heel leuk gehad samen. Nu is hij nog met Jordy mee, dat is zijn laatste logeerpartij. We hebben de laatste papieren voor juf Leonie afgemaakt die morgen voor het laatst is. Deze 2 schoolweken gaan we ons nog even bezig houden met het thema zomer, hopelijk wordt het nog heerlijk zomerweer.

Delen via