PBS verslag 15 december 2016

woensdag 21 december 2016

Op donderdag 15 december kwam het kids-team weer bij elkaar. Wij hebben toen gesproken over een idee van Ghislaine: Tosti’s voor tussen de middag. We hebben bedacht dat het misschien niet handig zou zijn als iedereen tegelijk tosti’s zou maken. Ons idee is dat iedere groep een week een tosti mag eten. Je moet zelf brood en beleg meenemen. En nog een extra broodje meenemen met iets lekkers erop of met iets gezonds is ook slim.

Hebben jullie een tostiapparaat die het goed doet, wil je hem dan naar juf Marinde of naar Ivonne brengen? Alvast bedankt!

We hebben ook een ideeënbus. Als je een idee hebt dan stop je hem erin bij de kleuters of in de grote hal. Wij kijken of het dus wie weet…. Het zelfstandig werken is ook besproken. In de meeste klassen gaat het beter in de klas dan in de hal. In de hal zitten soms heel veel kinderen en daar kan je door worden afgeleid. We gaan proberen elkaar aan te spreken als we iets zien wat niet fijn is.

Wilt u weten wie er nog meer in het kids-team zitten? Kijk dan op de website! Hier staat een foto en hier komt iedere keer het verslag van de vergadering op.

Groetjes, Lisa (groep 5/6) en Kim (groep 4)

Delen via