Kikkers enzo in groep 1/2 B

woensdag 14 juni 2017

Klik hier voor de foto’s van het project.

Maandag 19 t/m woensdag 21 juni: We zijn al vol van ons kleuterfeest van morgen. Wat boffen we met het weer (misschien zelfs een beetje te warm 😉 )
De afgelopen drie dagen zijn we druk geweest met slangen en schildpadden. We hebben ze geknutseld, we hebben bewogen als deze dieren en gekeken naar hoe ze eruit zien. Bobbie heeft het heel leuk gehad bij Swen en bij Avalon en Tinker. Nu is hij bij Abdul Rahim.
De oudste kleuters hebben maandag allemaal woorden met een ‘s’ bedacht, wat wisten ze er veel zeg!! Knap hoor. Met deze temperaturen zijn we natuurlijk veel buiten geweest, gelukkig hebben we veel schaduw op het plein en hadden we vandaag al 2 parasols in de zandbak. Toen werd er weer in de zandbak gespeeld. Vandaag hebben we ook nog geknutseld voor juf Leonie, want die is volgende week dinsdag voor het laatst…ssstt. Tot morgen allemaal op het feest, de kinderen hoeven pas om 9.00 uur op school te zijn!
Donderdag 15 en vrijdag 16 juni: donderdag heeft de juf een duikdemonstratie gegeven. De kinderen weten nu wat er allemaal nodig is als je wil gaan duiken in de zee of in een meer! De foto’s staan in het album. Vandaag hebben we gelezen en gewerkt over de mooiste vis van de zee. Voor ons raam hangen nu prachtige vissen gemaakt door: Milou, Swen, Mack, Noud, Tinker en Joris. Ik wil ook nog even alle ouders bedanken voor de mooie cadeaus voor juffendag! bij het buitenspelen begon het helaas te regenen. We hebben toen maar even een kikkerfilmpje bekeken. Feline had een hele leuke kikker knuffel meegenomen. We hebben het liedje van de kikkertjes gezongen. het Vaderdag cadeau is mee naar huis. Nu maar hopen dat alle papa’s het mooi vinden en dat het opzeggen van het versje lukt! Fijn weekend allemaal.

Woensdag 14 juni: Juffendag! Wat was het een leuke ochtend! De haren en kleren zagen er geweldig uit en we hadden echt geluk met het weer. Juf wil iedereen bedanken voor de leuke en mooie cadeaus, Claudia en Natascha voor alle voorbereidingen en Marianne en Claudia voor jullie hulp vandaag. We hebben gesmuld, crackers versierd, lekker buiten gespeeld en een grote stoelendans buiten gedaan. Tot slot een heerlijk ijsje als traktatie. De dag hebben we afgesloten met een dikke tien, wat een feest. Bobbie was gisteren met Bram mee maar door de juffendag zijn we helemaal vergeten een nieuw kind te kiezen. Dus dit doen we morgen! De foto’s van vandaag komen in het algemene album op de site.
Maandag en dinsdag: we zijn met een nieuw project begonnen ‘kikkers enzo’. Maandag stond in het teken van de kikker en dinsdag in het teken van de kameleon. Wat leuk dat er al zoveel spullen worden meegenomen!

Delen via