Feestjes in groep 1/2 A

maandag 19 maart 2018

Donderdag 27 april

Wat was het een fijne dag vandaag, want Liam is morgen jarig en vierde vandaag zijn verjaardag. Alvast gefeliciteerd Liam. En bedankt voor de heerlijke, leuke traktatie.

Vrijdag 20 april

Hiep hiep hoera! Adam wordt 6 jaar. Het was weer feest. Adam trakteerde op heerlijke ijsjes en dat was extra lekker met dit mooie weer.

Maandag 19 maart

Het was alweer feest vandaag. Vincent is zaterdag 6 jaar geworden. Vandaag vierde hij zijn verjaardag op school. We hebben heel hard voor hem gezongen en hij had een traktatie van basketballen gemaakt. Dat was smullen!

Donderdag 15 maart

Vorige week hebben we het thema ‘beroepen’ afgesloten en vanaf volgende week starten we met het thema Pasen – lente. Deze week hebben we extra gewerkt en geknutseld met de cijfers en letters. We hebben onze eigen letter versierd met gekleurd papier, plakfiguurtjes bij de cijfers geplakt en een kleurplaat met cijfers gekleurd. Ook hadden we deze week twee feestjes. Danny was dinsdag jarig en werd 5 jaar. Morgen is Mik jarig en dit vierde hij vandaag op school. Hij wordt 6 jaar. Het was één groot feest! Morgen zijn we vrij. Fijn weekend allemaal!

Klik op de foto voor meer leuke foto’s van deze week.

Delen via