Kinderopvang Doomijn

Samen de wereld ontdekken bij kinderopvang Doomijn

Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

In meer dan 160 locaties en met ruim 700 medewerkers geven wij dagelijks invulling aan onze rol als partner in opvoeding. Onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders en buitenschoolse opvang vormen een waardevolle aanvulling op datgene wat kinderen thuis en op school meekrijgen.

Kinderen groeien wanneer je ze alle ruimte geeft om zichzelf, de mensen en de wereld om hen heen te verkennen. Ze leren terwijl ze spelen, ze ontwikkelen terwijl ze ontdekken. Bij Doomijn begeleiden we ze met stimulerende activiteiten en doordachte methodes, in een omgeving waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Omdat kinderen daar, volgens ons, recht op hebben.

Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier, want dat maakt groeien nu juist zo leuk.

 

Doomijn kinderopvang i.s.m. Sterrenschool De Bongerd

Kinderopvang locatie De Bongerd van Doomijn vormt samen met basisschool De Bongerd een Sterrenschool. Samen met onze medewerkers vormen we één team waarbij we ons personeel zoveel als mogelijk inzetten binnen zowel onderwijs als opvang. Op die manier werken we aan een natuurlijke overgang voor de kinderen tussen opvang en onderwijs.

Binnen het gebouw delen we de hal en een lokaal voor het kinderdagverblijf. We maken gebruik van elkaars ruimtes in ons activiteitenaanbod en delen een gemeenschappelijke buitenruimte voor de school en BSO. Het kinderdagverblijf heeft een eigen uitdagende tuin. Samen bieden wij kinderen vanaf drie jaar die in de toekomst instromen bij basisschool De Bongerd de gelegenheid om spelenderwijs al aan te sluiten bij de kleuters in de school.

Vanuit het kinderdagverblijf biedt een pedagogisch medewerker de peuters een 3+ programma en bezoeken zij op dinsdagmorgen de kleutergroep in de school. Op die manier werken we aan ons doel: maatwerk voor ieder kind. Kinderen die al toe zijn aan meer uitdaging bieden we op deze manier die kans. De pedagogisch medewerker werkt nauw samen met de leerkracht. Samen stemmen zij af over het aan te bieden programma, ontwikkeling van de kinderen en doorgaande lijn vanuit opvang naar onderwijs. Na schooltijd werken we samen met partners in de wijk om een zo uitdagend mogelijk aanbod te bieden aan de kinderen die na schooltijd bij onze bso komen spelen.

Nieuwsgierig geworden? Voor tarieven en meer informatie kunt u contact opnemen met Doomijn Kinderopvang, telefonisch (038) 421 45 21 of via de website van Doomijn. De openingstijden vindt u op de website van kinderdagverblijf De Bongerd en bso De Bongerd.

Delen via