kinderopvang

Samen de wereld ontdekken bij kinderopvang Doomijn.

Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

Zo’n goede start en uitdagende omgeving verdienen alle kinderen. Want zo jong als ze zijn, zo graag gaan ze op verkenning.  Ieder kind is nieuwsgierig en uniek. Bij Doomijn krijgen kinderen daarom alle ruimte om zichzelf en hun omgeving te ontdekken. Vanuit eigen talenten en karakter: vanuit wie ze zijn Op meer dan 200 locaties – bestaande uit kinderdagverblijven,  peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang –  geven wij met  ruim 800 medewerkers elke dag invulling aan onze rol als partner in opvoeding, want zo mag je ons zien. Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier, want dat maakt groeien nu juist zo leuk.

Doomijn kinderopvang  i.s.m. Sterrenschool De Bongerd.

Kinderopvang locatie De Bongerd van Doomijn vormt samen met basisschool De Bongerd een Sterrenschool. Samen met onze medewerkers vormen we één team waarbij we ons personeel zoveel als mogelijk inzetten binnen zowel onderwijs als opvang. Op die manier werken we aan een natuurlijke overgang tussen opvang en onderwijs. Binnen het gebouw delen we de hal en een lokaal voor het kinderdagverblijf.. We maken gebruik van elkaars ruimtes in ons activiteitenaanbod en delen een gemeenschappelijke buitenruimte voor school en de BSO. Het kinderdagverblijf heeft een eigen uitdagende tuin.. Samen bieden wij kinderen vanaf drie jaar die in de toekomst instromen bij basisschool De Bongerd  de gelegenheid om spelenderwijs al aan te sluiten bij de kleuters in de school. Vanuit het kinderdagverblijf biedt een pedagogisch medewerker de peuters een 3+ programma  en bezoeken zij op dinsdagmorgen van 9.00-11.30 uur de kleutergroep  in de school. Op die manier werken we aan ons doel: maatwerk voor ieder kind. Kinderen die al toe zijn aan meer uitdaging bieden we op deze manier die kans. De pedagogisch medewerker werkt nauw samen met de leerkracht. Samen stemmen zij af over het aan te bieden programma, ontwikkeling van de kinderen en doorgaande lijn vanuit opvang naar onderwijs. Na schooltijd werken we  samen met partners in de wijk om een zo uitdagend mogelijk aanbod te bieden aan de kinderen die na schooltijd bij onze BSO komen spelen.  Nieuwsgierig geworden naar Doomijn? Kijk op www.doomijn.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de manager van deze locatie: Ellen Roos. Zij kan u alles  vertellen over onze mogelijkheden qua opvang die wij bieden. Ellen is te bereiken via onderstaande gegevens:

Ellen Roos-Haans

Manager Kinderopvang

06 18134735 e.roos@doomijn.nl

https://www.doomijn.nl/locaties/bso-de-bongerd

https://www.doomijn.nl/locaties/kdv-de-bongerd

Delen via