Peuter-kleutergroep binnenkort op woensdag

woensdag 4 april 2018

In januari zijn Juf Jolien (groep 1/2) en Karin als medewerker van het kinderdagverblijf enthousiast gestart met de pilot peuter-kleutergroep.
Het doel van de peuter- kleutergroep is het vergroten van de ontwikkelingskansen van peuters door nauwere samenwerking tussen het kinderdagverblijf en de basisschool ( concept Sterrenschool) via een extra uitdagend aanbod voor peuters. In de laatste Bongerdflits heeft u kunnen lezen dat het peuter-kleuter moment op de dinsdag morgen een succes is.
Ook hebben we met elkaar geëvalueerd en besloten om zeker door de gaan en zelfs te kiezen voor uitbreiding. De dinsdaggroep is nu vol en graag willen wij uitbreiden met een moment op de woensdagmorgen. Om dit te kunnen realiseren zijn er minimaal 3 nieuwe aanmeldingen nodig. Voor deze ochtend zal een extra pedagogisch medewerker worden ingezet.
U kunt uw belangstelling voor de peuter-kleutergroep De Bongerd op woensdagmorgen kenbaar maken bij onze afdeling klantadvies. U kunt mailen naar Klantadvies5@doomijn.nl of telefonisch contact zoeken 038-4214521. Voor evt. vragen kunt u contact zoeken met Ellen Roos, e.roos@doomijn.nl of 0618134735
Wanneer er 3 peuters zijn die toe zijn aan het spelen in de peuter-kleutergroep, laten wij u de startdatum direct weten. Voor deze peuter-kleutergroep zullen wij ook in de wijk laten weten dat peuters welkom zijn !U bent onze beste ambassadeur dus laat vooral een ieder weten als u tevreden bent over de kinderopvang 0-4 jaar in Sterrenschool De Bongerd.
Volgt u ons al op facebook? https://www.facebook.com/doomijnsterrenschooldebongerd/

Delen via