8 juni ERICACUP

woensdag 31 mei 2017

Nog een weekje en dan staat de EricaCup voor de deur. 8 Juni gaan alle kinderen weer knallen om de felbegeerde EricaCup dit jaar terug te halen naar De Bongerd.
Om het overzicht te kunnen houden die dag op welke kind bij welke school hoort is er net als in de afgelopen jaren gekozen om elke school in een eigen kleur T-shirt te laten verschijnen. Voor De Bongerd is dit een wit T-shirt. Wilt u zo vriendelijk zijn om hier rekening mee te houden? Helaas hebben we verder nog geen beeld van het weer, maar we hopen natuurlijk weer op een stralende dag. Het is daarom te adviseren om uw kinderen zonnebrandcrème mee te geven zodat de kinderen in ieder geval beschermd mee kunnen doen.
Als laatste punt willen we alle hulpouders alvast hartelijk danken voor de bijdrage aan de dag. Zonder u kunnen wij geen EricaCup organiseren. Heeft u zich niet opgegeven als hulpouder, maar kunt u 8 juni toch meehelpen? We zoeken nog steeds een aantal ouders om te assisteren bij de verschillende onderdelen en mocht u helemaal enthousiast zijn (en dat bent u na de ervaring helpen bij de EricaCup!) over de EricaCup: voor het komend jaar zijn we op zoek naar ouders die een aantal avonden een paar uurtjes kunnen vrijmaken als lid van de EricaCup commissie om zo ook de komende jaren de EricaCup te kunnen laten voortbestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hendry op telefoonnummer 06 54651672 of per email ericacup@gmail.com.
Namens de EricaCup commissie,

Birgit Arends, Cindy van Duuren en Hendry Scholing 

Delen via