Kerst bij de Roodborstjes

woensdag 12 december 2018

Fijne kerstvakantie allemaal!

De laatste dagen voor de vakantie waren bijzonder. We namen afscheid van Nyla die een wereldreis gaat maken en we vierden ook gelijk haar verjaardag. We wensen jou en je familie een onvergetelijk avontuur en tot in augustus lieve Nyla. Ook genoten we op donderdag van een muziekvoorstelling ” de tijger slaapt”. In de avond hadden we een heel sfeervol kerstdiner met heerlijke gerechten. Bedankt kerstcommissie en iedereen die iets gemaakt heeft.

Na de gezellige Sint drukte hebben we nu plaats gemaakt voor de kerstboom in de klas en is het speelplein mooi versierd. Er is een kerstwinkel waar mooie kerstspullen gekocht kunnen worden, de kerstmannen brengen kaarten rond en we zijn druk bezig met de tekeningen voor de 1000 tekeningen actie van Seren en Ilyas en we maken mooie kerstkaarten voor het ouderenfonds.
Erg leuk allemaal. Op woensdag heeft Gabi op beschuit met muisjes getrakteerd omdat haar broertje twee weken geleden geboren is. Een trotse grote zus. En de uitnodigingen voor het kerstdiner zijn ook vandaag meegegaan.

Delen via