nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

18 mei 2017

Ericacup

Ericacup

Al vele jaren wordt door een commissie bestaande uit Bongerd-, Gong- en Schakelouders de Ericacup georganiseerd. Daarbij is veel hulp nodig, vandaar deze extra oproep voor hulp !

Het is een prachtig spektakel en zeer de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn.  Op de foto de prijswinnaars van vorig jaar.

Nog een aantal hulpouders gezocht

Nog een aantal hulpouders gezocht

De voorbereidingen voor de EricaCup zijn in volle gang en voor we het weten is het alweer 8 juni. Op deze dag hopen wij uw kinderen weer een leuke dag te laten beleven tijdens de 31ste editie van de EricaCup.

Om deze dag te laten slagen zijn wij nog steeds op zoek naar een aantal ouders die ons kunnen helpen bij het begeleiden van een groepje kinderen of voor assistentie bij een onderdeel. Specifiek voor de begeleiding van de kinderen zijn wij nog op zoek naar minimaal 1 ouder die kan helpen bij de groepen:

• meisjes groep 1

• jongens groep 1

• jongens groep 3

Bent u in de gelegenheid om ons een handje te helpen? De onderbouw (groep 1 t/m 4) heeft haar EricaCup in de ochtend, de overige groepen in de middag. Voor ouders die ons de gehele dag kunnen helpen hebben wij een lunch klaar staan!

U kunt zich aanmelden per email op het adres oscarencindy@gmail.com of een SMS/Appje sturen naar 06-54651672 (Hendry). Geeft u gelijk aan waar uw voorkeur naar uitgaat (groepje begeleiden of onderdeel)? U hoort dan zo snel mogelijk wat er die dag van u verwacht wordt.

Kunnen wij op u rekenen?

Namens de EricaCup commissie,

Birgit Arends, Cindy van Duuren en  Hendry Scholing

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055