nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

22 februari 2017

Complimentenweek (6 t/m 10 maart)

Complimentenweek (6 t/m 10 maart)

De kinderen van het PBS-kidsteam zijn erg druk geweest met de voorbereidingen van de complimentenweek. De opening van deze week zal zijn op maandag 6 maart om 8.45 uur.
Deze week zullen het geven en krijgen van complimenten centraal staan. De kinderen van het kids-team gaan in gesprek met hun leerkracht hoe ze dit in hun klas vorm gaan geven. Ook op de VSO en BSO wordt hier aandacht aan besteed.

 

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Volgende week is het vakantie en kunt u hopelijk ook genieten van een paar vrije dagen. Maandag 6 maart zijn we er weer allemaal.

 

Nieuws van het kinderdagverblijf

Nieuws van het kinderdagverblijf

Afgelopen donderdag hebben we het afscheidsfeestje van Jent gevierd. Hij is nu 4 jaar en gaat naar groep 1. We gaan je missen Jent! Donderdag mochten wij ook even met de politie agent (vader van Jent) mee naar de politie auto kijken. Wat ging die sirene hard en wat was het leuk. Deze week zijn we begonnen met het beroep dokter. We hebben een dokterskoffer gevuld met spulletjes die een dokter nodig heeft. Een pleister, een watje, een stokje om in de keel te kijken en wattenstaafjes. Ook hebben we gisteren het feestje van Norah gevierd. Ze is 3 jaar geworden!

Groetjes Heleen en Karin

 

Groep 1 t/m 4: vrijdag vrij

Groep 1 t/m 4: vrijdag vrij

De groepen 1 t/m 4 beginnen een dagje eerder met de vakantie en zijn komende vrijdag vrij.

 

Groep 1/2 : KUNST

Groep 1/2 : KUNST

Omdat we met de Bongerd mee doen aan de Kunst Weken en elke groep aan kunstwerken gaat werken, ge├»nspireerd door een kunstenaar, start er na de vakantie een kunstproject bij de kleuters. Groep 1-2 A gaat  werken over Mondriaan  en groep 1-2 B over Kandinsky. In Bongerdflits 25 kunt u hier meer over lezen. Het is misschien leuk om tijdens de vakantie al eens iets te bekijken van deze schilders.

 

Groep 3: juf Mirjam ziek

Groep 3: juf Mirjam ziek

Juf Mirjam is helaas ziek en wordt donderdag vervangen door juf Elja. Het is heel fijn dat juf Elja dat doet en haar andere werkzaamheden daarvoor afzegt.

 

Groep 3 en 4: volleybalclinics

Groep 3 en 4: volleybalclinics

Volleybalvereniging Alterno verzorgt morgen (donderdag) en op donderdag na de vakantie twee volleybalclinics voor kinderen van groep 3 en 4 tijdens de reguliere gymles. Een mooie manier voor kinderen om kennis te maken met deze sport.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

FEBRUARI

 

 

24

Nando     

7/8

29

Sven

5/6

MAART

 

 

1

Jasper

3

1

Kevin

7/8

2

Dylan

7/8

6

Lara

4

9

Ruth

5/6

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055